Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcasty Aktuality.sk

Sep 30, 2022

Vedeli ste, že existuje Nintendo Switch Cloud Streaming? Ani my nie.

V 80. časti podcastu SHARE_talks máme pre vás seriálové, filmové a herné tipy na október a špekulujeme, ktoré streamovacie služby sa najviac oplatí mať predplatené.

Hovoríme tiež o konci Google Stadie a náhodou sme počas...


Sep 30, 2022

Anexia ako jednostranný a násilný A hoci proti nej protestuje prakticky celý civilizovaný svet, Vladimír Putin si ide svojou cestou. Po Kryme nezákonne pričleňuje k svojmu Rusku ďalšie územia nezávislej Ukrajiny. „Lebo je to vôľa miliónov ľudí“, ako povedal vo svojom prvom „živom“ prejave od...


Sep 30, 2022

Maďarsku na čele s premiérom Viktorom Orbánom hrozí, že príde o miliardy eur z eurofondov. Európska komisia chce dať krajine ešte dva mesiace navyše na prijatie protikorupčných opatrení. Odobriť to musia členské štáty. Ide o správny krok zo strany Komisie a mala by byť voči Maďarsku tvrdšia?...


Sep 30, 2022

Predstavte si, že si zarezervujete byt alebo dom, zaplatíte zálohu a tešíte sa, kedy si budete môcť užívať svoje bývanie. A zrazu Vám príde list od developera, že pre zlú aktuálnu ekonomickú situáciu budete musieť za byt zaplatiť oveľa viac ako ste boli dohodnutí alebo o byt prídete.

Čo sa s tým...


Sep 30, 2022

Šport a politika by sa vraj nemali miešať. V prípade Romany Tabak to platí dvojnásobne. Michal Handzuš, naopak, ukázal, že to tak nie je. Pozrite si nový diel Ťažkého týždňa.

Ťažký týždeň môžete podporiť na aktuality.sk/tazkytyzden. Za podporu Vás odmeníme možnosťou získať knihu za...