Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcasty Aktuality.sk

Jun 30, 2023

Peter Sagan sa chystá na svoju poslednú - dvanástu Tour de France. Práve tejto téme sa budeme venovať v našom dnešnom podcaste. Sedemnásobný víťaz bodovacej súťaže a držiteľ dvanástich etapových víťazstiev na Tour de France sa chcel na „Starú dámu” tradične dobre naladiť triumfom na...


Jun 30, 2023

Dnešným dňom sa končí školský rok a začínajú prázdniny, ktoré zo sebou prinášajú hlavnú dovolenkovú sezónu. Cestovanie sa po náročných obdobiach sužovanými krízami vracia do obdobia pred pandémiou. Aká destinácia je najvýhodnejšia a prekážajú Slovákom vysoké ceny leteniek?

„Česi sú...


Jun 30, 2023

Európska únia má ambíciu znížiť závislosť od Číny. Podľa europoslancov sa nechce dostať do podobnej situácie ako s Ruskom, keď sa Vladimir Putin vyhrážal uťahovaním kohútikov. Únia závisí od Číny v mnohých dôležitých surovinách a technológiach.

Podľa europoslankyne Miriam Lexmann (KDH)...


Jun 30, 2023

Aj keď veľa zaujímavých hier v júli nevychádza, nejaké sme predsa našli. Čo hovoríme na Mission: Impossible 3 a čo sme sa dozvedeli o hre Vivat Slovakia?

V 119. časti podcastu SHARE_talks sa spolu rozprávajú redaktor Živé.sk Maroš Žofčin a redaktor HernáZóna.sk Lukáš Zachar.

V novej časti...


Jun 30, 2023

Posledná predprázdninová epizóda.
 

Ťažký týždeň môžete podporiť na aktuality.sk/tazkytyzden.

Redakcia Aktuality.sk nezodpovedá za obsah a názory prezentované v relácii Ťažký týždeň.

Všetky doterajšie časti Ťažkého týždňa nájdete v špeciálnej...