Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcasty Aktuality.sk

Jan 31, 2020

Marian Kočner aj spoza mreží riešil prevody zaujímavých nehnuteľností v centre Bratislavy. Svojej rodine posielal moták s inštrukciami. Odhaľuje to ďalšia časť Kočnerovej knižnice. Budete počuť redaktora Aktuality.sk Petra Saba.

Polyfunkčná budova na Cintorínskej ulici v Bratislave skrýva...


Jan 31, 2020

Nový Kaliňák na kandidátke Smeru sa volá Erik, je to synovec exministra vnútra Roberta Kaliňáka. Do Smeru sa dostal ako administrátor facebookových stránok straníkov ako Robert Fico či Ľuboš Blaha. Bol aj za videom Roberta Fica o odsúdenom extrémistovi Mazurekovi.

Rozprávali sme sa aj o jeho strýkovi...


Jan 30, 2020

Hoci sa na verejnosť už pred niekoľkými rokmi dostali fotografie Borisa Kollára v spoločnosti mafiánov, jeho hnutie Sme rodina by chcelo v možnej novej vláde obsadiť post ministra vnútra alebo obrany.

„Keď sa s niekym stretávate a neviete o ňom relevantné informácie, ktoré by boli toxické, a potom...


Jan 30, 2020

Na Slovensku pôsobí viacero paramilitárnych organizácií, ktoré sú pre štát bezpečnostnou hrozbou. Jednou z nich sú aj Slovenskí branci. Dôvodom sú pochybnosti o ich loajalite." Tvrdí to bezpečnostný analytik Danie Milo.

Veľká Británia sa už zajtra večer oficiálne rozlúči s Európskou úniou. Do...


Jan 30, 2020

Kotleba a Harabin ako samozvaní spasitelia, no bez reálnych riešení. Kresťanstvo a jeho hodnoty pred voľbami rovno zneužívajú. Na rozdeľovanie a budovanie nenávisti. Tézy iniciatívy Kresťania proti nenávisti. Pred pár dňami vyšla svýzvou, aby sa ľudia „nenechali pomýliť zdanlivo...