Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcasty Aktuality.sk

May 31, 2020

Ak by sa dnes k nám Kristus vrátil, opäť by sme ho odsúdili, on by sa totiž vrátil ako gej či chudobná rómska žena, hovorí evanjelická farárka Anna Polcková.  Podoba kresťanstva ponúkaná našimi cirkvami je podľa nej deformovaná a s kristovým posolstvom nemá nič spoločné. To, čo hlása vplyvný...


May 29, 2020

Na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku dnes pokračovalo pojednávanie s lídrom ĽSNS Marianom Kotlebom za šeky v hodnote 1488. Kotleba ešte pred výpoveďami svedkov požiadal o slovo, pretože vraj nerozumie, prečo mu hrozí prísnejší trest. 

Na svedeckú stoličku si sadol aj Ondrej Ďurica,...


May 28, 2020

Minister životného prostredia Ján Budaj chce využiť nové miliardy z EÚ na očistenie Slovenska od znečistenia.

Vďaka koronakríze dýchame čistejší vzduch aj na Slovensku. Povedal nám to minister životného prostredia Ján Budaj z hnutia OĽaNO.

Ale čo keď sa znova naplno rozbehne ekonomika –...


May 28, 2020

Trináste dôchodky napriek kríze a pochybnosťami koaličných partnerov, dôchodkový strop na individuálnej báze či možnosť prispievať na dôchodky svojich rodičov – zámery nového ministra práce Milana Krajniaka zo Sme rodina, ktoré predstavil v rozhovore pre náš portál Aktuality.sk.

 

V súlade s...


May 27, 2020

Štyri až osem rokov za mrežami. Hrozia Marianovi Kotlebovi, predsedovi Ľudovej strany Naše Slovensko. Dôvodom je obžaloba, ktorá ho viní z propagácie a podpory extrémizmu a tiež z prejavov sympatií k hnutiam smerujúcim k potláčaniu základných ľudských práv a slobôd.

Obžalovaný Marian Kotleba sa...