Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcasty Aktuality.sk

Aug 31, 2021

Dlhodobé výskumy a štatistiky ukazujú, že každoročne klesá pokles fyzickej aktivity u detí do 18 rokov a naopak, zvyšuje sa počet hodín trávených sedavými aktivitami. Najnovšie štúdie sú dokonca so závermi, že k zníženiu fyzickej aktivity prichádza už po šiestom roku života.


Aug 31, 2021

Budúcoročné zimné olympijské hry v Pekingu budú aj s účasťou našich hokejistov. Zverenci trénera Craiga Ramsayho splnili svoju úlohu, v bratislavskej kvalifikácii si vybojovali účasť pod piatimi kruhmi. Viac sa tejto téme budeme venovať v našom dnešnom podcaste.


Aug 31, 2021

31. august - do análov odíde nie ako posledný augustový deň roku 2021, ale ako deň odstúpenia policajného prezidenta Petra Kovaříka; rovnako posledný deň vo vyšetrovacej väzbe pre dnes už bývalého šéfa Slovenskej informačnej služby Vladimíra Pčolinského, či zbavenia obvinení oligarchom...


Aug 30, 2021

Minister vnútra Roman Mikulec aj po opozičnom pokuse o odvolávanie zatiaľ zostáva vo funkcii. Stolička sa však trasie pod policajným prezidentom Petrom Kovaříkom, ktorý je obvinený z trestného činu. Minister sa s ním mal ešte dnes stretnúť – a nevylúčil jeho odstúpenie alebo dočasné postavenie...


Aug 30, 2021

Včera sme si pripomenuli výročie SNP a pri tejto príležitosti vám predstavujeme nový formát diskusnej relácie občianskeho združenia Post Bellum. Jej názov je Sloboda nie je happy end a diskusiu vám ponúka v podobe videí i podcastu. 

Už viac ako 30 rokov žijeme v demokracii, ale pribúdajú indície, že...